Carmol Reumato, gel rece, 50 ml, Biofarm

Carmol articulatii, Carmol Reumato Gel rece antireumatic și antiinflamator, 50 ml

Conținutul

  Carmol Reumato x 50 ml gel Te asteptam la Catena cu sfaturi si recomandari Alege farmacia Descriere Carmol Reumato x 50 ml gel - Catena Carmol Reumato gel este un produs ideal pentru reducerea disconfortului muscular din raceala si gripa sau de orice alta natura. De asemenea, este recomandat pentru tonifierea musculaturii la persoanele imobilizate sau cu mobilitate redusa.

  Reduce durerile articulare, nearticulare, tensiunea musculara, luxatiile minore, hiperesteziile. Reduce durerile asociate reumatismului articular si nearticular si durerile cauzate de tensiunea musculara.

  articulatie pivotanta

  De asemenea, poate fi folosit pentru functionarea carmol articulatii a articulatiilor si in caz de accidentari, intinderi si luxatii minore, nevralgii, hiperestezii.

  Mod de administrare Carmol Reumato gel se aplica in strat subtire pe tegumentul zonelor dureroase, doza putandu-se repeta de ori pe zi. Produsul este destinat exclusiv utilizarii externe. Precautii la utilizarea Carmol Reumato gel Produsul se utilizeaza cu precautie la copiii cu varsta sub 12 ani.

  articulațiile se zdrobesc care este problema

  Nu este indicata administrarea pe zone cutanate extinse, deoarece exista riscul absorbtiei sistemice a ingredientelor active ale produsului. Trebuie evitat contactul Carmol Reumato gel cu ochii si cu mucoasele. Conditii de pastrare Carmol Reumato gel se pastreaza in ambalajul original, la temperaturi sub 25 ˚C.

  umflarea și durerea articulară ce este