Imagistică medicală – Radiologie Convenționala RX – Heka Hospital

Radiografie rx. Rx-Imagistica

Conținutul

  Satisfacţia clientului Radiografie RX Radiografia este în continuare cea mai utilizată metodă de examinare cu raze X raze Roentgen din cadrul radiologiei.

  umflarea articulației umflate a piciorului tratament cu artroza saramura

  Aparatul de raze X poate efectua examinări ale diferitelor părţi ale corpului oferind o calitate deosebită imaginii şi implicit acurateţe interpretării radiologice. Radiografia ocupă în continuare un loc important în procesul de diagnosticare, ea rămânând metoda de primă intenţie în patologia inflamatorie, degenerativă şi tumorală, fiind un reper ulterior pentru metode imagistice de fineţe cum ar fi ecografia, CT, RMN.

  Radiografia convenţională se utilizează în principal pentru: examinarea scheletului capului, coloanei, coastelor, bazinului şi extremităţilor în radiografie rx de fracturi, boli inflamatorii, degenerative, tumorale; examinarea plămânilor şi a inimii în cazul suspectării de: inflamaţii acute şi cronice pulmonare, tumori pulmonare, boli radiografie rx.

  tratament artroscopic al articulației genunchiului medicament pentru a restabili cartilajul coloanei vertebrale

  Radiografia oferă informaţii generale asupra conformaţiei inimii şi efectului disfuncţiei acesteia asupra plămânilor; examinare pe gol si cu contrast a căilor urinare urografie. Se utilizează în boala litiazică reno-uretero-vezicală evidenţiind calculii opaci şi răsunetul lor asupra funcţiei renale.

  • Rx-Imagistica - Centrul Medical Brancusi
  • Boli inflamatorii la încheietura mâinii
  • Из уважения к Стратмору Фонтейн решил заняться этим лично.
  • Artrita simptomelor articulației umărului stâng

  Înainte de radiografie rx se va injecta o substanţă de contrast care se răspândeşte în rinichi, căile urinare şi vezica urinară, oferind o imagine amănunţită a aparatului renal.

  Se utilizează pentru depistarea calculilor biliari sau renali radioopaci, precum şi ocluzia intestinală sau pneumoperitoneul din perforaţiile digestive.

  stafidele ca remediu pentru durerile articulare dureri de gleznă din cauza pantofilor