Sfatul medicului neurolog: pareza facială periferică

Inflamație facială. Foliculita - cauze, simptome si tratament. Ce masuri sa iei ca sa o previi | starticket.ro

Conținutul

  Consultant de specialitate: Damian Raluca Oana Profesia: Medic generalist « Înapoi la Semne și simptome Descriere Faţa este un organ senzorial central situat în partea din faţă a capului.

  tratamentul artrozei articulațiilor interfalangiene ale piciorului

  Faţa are în componenţă ochii, sprâncenele, fruntea, nasul, obrajii, gura, dinţii şi bărbia. Pentru a uşura expresiile şi mişcările, faţa are o vastă reţea nervoasă care inervează muşchii, precum şi oase care menţin pe poziţie structurile feţei.

  structura piciorului

  Simţurile ca auzul, mirosul, gustul şi vederea sunt de asemenea canalizate la nivelul feţei. Durerea facială poate include traumatismele faciale şi a maxilarului superior datorate unui accident rutier, violenţei fizice sau traumatismelor sportive.

  • Durere și inflamație a tratamentului articulației gleznei
  • Dacă umărul doare în articulație

  Asemenea leziuni pot determina pierderea senzaţiilor feţei, dificultăţi respiratorii, tumefacţie, vedere dublă sau înceţoşată, deformări faciale şi dificultăţi la consumul de alimente şi lichide.

  Uneori durerea facială nu este cauzată de traumatisme, ci de o disfuncţie a nervilor care controlează mişcările feţei.

  dureri in prag si spate

  Nervul trigeminal transmite mesaje între creier şi organele senzoriale, furnizând informaţii legate de faţă şi scalp ramura oftalmicăde gură şi nas ramura maxilară şi de masticaţie prin ramura mandibulară. Nevralgia de trigemen este o afecţiune care se manifestă prin dureri faciale extreme care se pot resimţi ca arsuri sau ca un şoc electric.

  Durerea este atât de puternică încât activităţile zilnice mestecat, mâncat, spălat pe dinţi sunt chinuitoare. Alte cauze neurologice de durere facială includ paralizia Bell şi boala Parkinson.

  de ce rănesc articulațiile de pe vârfuri

  Paralizia Bell determină amorţeală şi paralizie pe o parte a feţei. Simptomele faciale din boala Parkinson afecţiune neurologică progresivă sunt reprezentate de tremor sau spasme faciale şi paralizie a muşchilor faciali care duce la facies rigid, asemănător unei măşti.

  • Artrita preparatelor degetelor mari
  • Tratamentul de entorsă articulară a cotului

  Alergiile sau infecţiile care produc inflamaţie a sinusurilor pot determina durere facială. Durerea inflamație facială fi provocată şi de sinuzită, inflamaţie a sinusurilor care sunt nişte compartimente cu aer la nivelul traiectelor nazale, obrajilor, frunţii şi a ochilor.

  crizele articulare fără durere provoacă tratament

  Când sinusurile sunt înfundate cu secreţie mucoasă în exces care nu poate fi eliminată, bacteriile şi alte organisme patogene inflamație facială dezvoltă şi umplu sinusurile determinând durere şi congestie.